Home

Gangesdolfijn

Gangesdolfijn

© 1998 Jaap van der Toorn

Andere namensusu
Wetensch. naamPlatanista gangetica
Engelse naamsusu; Ganges river dolphin
VerspreidingGanges en zijrivieren: India, Bangladesh, Bhutan en Nepal
Voedselgarnalen, meervallen, karpers
Lengte1,5 - 2,5 m, bij geboorte 70 - 90 cm
Gewicht70 - 90 kg, bij geboorte 7,5 kg

Dit paspoort is afkomstig uit de Dierenbibiliotheek van het WNF