Home

Clymene-dolfijn

Clymene-dolfijn

© Wereld Natuur Fonds

Wetensch. naamStenella clymene
Engelse naamclymene dolphin; short-snouted spinner dolphin
Verspreidingtropische en subtropische deel van de Atlantische Oceaan
Voedselkleine vissen, pijlinktvis
Lengte1,7 - 2 m, bij geboorte 80 cm
Gewicht50 - 90 kg
Statusgeen gegevens beschikbaar

Dit paspoort is afkomstig uit de Dierenbibiliotheek van het WNF