Home

Douglaseekhoorn

Douglaseekhoorn

© Wereld Natuur Fonds

Wetensch. naamTamiasciurus douglasii
Engelse naamDouglas squirrel
VerspreidingNoord-Amerika; Brits-Columbia tot Californië.
Voedselvooral dennenzaden
Lengte16 - 22 cm, staart 9 - 16 cm
Statusalgemeen

Dit paspoort is afkomstig uit de Dierenbibiliotheek van het WNF